Chat Horizon

CHAT HORIZON

NU CHATTEN
Chat Horizon :: Veelgestelde vragen en Antwoorden


Veel gestelde vragen

Waarom kan ik niet inloggen? Ik krijg de melding dat ik niet geactiveerd ben.
Om te kunnen inloggen moet je e-mail adres geverifeerd zijn. Controleer je spambox als je geen activatie e-mail hebt ontvangen, of stuur een e-mail naar support@chat-horizon.nl.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, hoe reset ik deze?
Members kunnen hun wachtwoord resetten door op de inlogpagina op de "Reset wachtwoord" knop te drukken.

Waarom kan ik niet inloggen als ik even tevoren ben gekickt?
Chatters die zijn gekickt kunnen niet inloggen gedurende 15 minuten.

Waarom kan ik niet inloggen? Ik krijg de melding dat ik ben verbannen!
Chatters die zich niet aan de gedragscode houden kunnen worden verbannen voor een bepaalde tijd of definitief. Chatters die een ban hebben gekregen ontvangen hiervan een e-mail waarin vermeld staat waarom en voor hoe lang deze ban is opgelegd.

Wanneer je denkt dat onterecht of per ongeluk een ban gekregen hebt, kun je een e-mail sturen naar support@chat-horizon.nl

Waarom is de chat niet bereikbaar?
Het kan meerdere redenen hebben waarom de chat niet bereikbaar is. Wellicht vinden er onderhoudswerkzaamheden plaats of is er een storing.

Onderhoudswerkzaamheden worden over het algemeen aangekondigd op onze Facebook Pagina.

Wanneer het een storing betreft ligt het eraan of deze storing ligt bij ons, een tussen partij, uw internet provider of uw eigen verbinding. Storingen bij ons of onze leveranciers worden ook op onze Facebook Pagina gemeld.

Zijn privé gesprekken echt privé?
Ja, moderators en administrators kunnen niet meelezen met privé gesprekken.

Wie kan mijn IP-Adres zien?
Op Chat-Horizon kan alleen een administrator (deze zijn herkenbaar aan het witte bordje) een IP-Adres bekijken en een blokkade op IP-Adres instellen wanneer een gebruiker zich niet aan de reglementen van Chat Horizon houdt. Gasten, members, moderators en Premium Members kunnen dus geen IP-Adressen zien, dit mag overigens ook niet volgens de AVG daar een IP-Adres als een persoonsgegeven wordt beschouwd.

Zijn mijn gegevens veilig bij Chat-Horizon?
Ja! Wij slaan alleen het hoognodige aan gegevens op voor een goede werking van onze dienst. Wat wij precies bijhouden treft u aan in onze Privacybeleid.

Ik wil moderator worden, kan dat?
Wie weet! Vragen om moderator status heeft geen zin bij Chat Horizon. Je kan natuurlijk wel Premium member worden zodat je in je eigen locatie, moderator kunt zijn.

Kan ik iemand negeren op Chat Horizon?
Ja, u kunt een chatter negeren. Klik hiervoor met de rechter muistoets op de avatar (het poppetje) van de persoon die u wilt blokkeren, en klik vervolgens met de linker muisknop op 'Negeer'.

Is afspreken en daten met chatters toegestaan?
Tuurlijk! Maar let erop dat je jouw privé gegevens alleen deelt via een privébericht en dus niet in een locatie. Het daten of afspreken doe je daarnaast geheel op eigen risico, dus pas goed op!

Wat zijn de voordelen van registreren en Premium Membership?
Als je jouw chatnaam geregistreerd hebt, kan niemand anders meer gebruik maken van je chatnaam. Daarnaast kan je een eigen profiel maken die je via een geavanceerde editor helemaal naar eigen smaak kunt inrichten. Een ander voordeel is dat je privé berichten kunt ontvangen en sturen via je eigen inbox.

Een Premium Member heeft tegen een kleine maandelijke vergoeding een eigen locatie waarin deze moderator kan zijn. Daarnaast kan je muziek in de Youtube speler plaatsen en zijn er extra kledingstukken om je avatar nog leuker/mooier te kleden.

Kan ik adverteren op Chat Horizon?
Jazeker. Neem voor de advertentiemogelijkheden contact op met één van de administrators. Deze zijn op de chat bekend onder de namen Administrator en Grace.


Kleuren

Kleuren van de bordjes
Gast
Gast
Member
Member
Premium Member
Premium Member

Moderator
Moderator
Senior Moderator
Senior Moderator
Administrator
Administrator

Gast - Deze kleur en status krijgt iemand die nieuw is en het account (nog) niet heeft geregistreerd.
Member - Deze kleur krijgt iemand wanneer de chatnaam is geregistreerd en men is ingelogd met een gebruikersnaam en wachtwoord?.
Premium Member - Voor ongeveer € 5,41 per maand kan iemand extra functionaliteiten nemen door Premium Member te worden.

Locatie Moderator - De locatie moderator is toezichthouder in één of een paar specifieke locaties.
Locatie Senior Moderator - De locatie senior moderator zorgt ervoor dat alles wat locatie moderatoren doen in goede banen worden geleid. Ook deze status is locatie specifiek.

Moderator - Dit is een moderator die globaal in iedere taal (Nederlands en/of Engels) actief is en toezicht houdt op de chat.
Senior Moderator - Een senior moderator zorgt ervoor dat alles wat moderatoren doen in goede banen wordt geleid.

Aanvullende vragen rondom www.chat-horizon.nl

Aanvullende vragen rondom www.chat-horizon.nl

Veel gestelde vragen

Wie is www.Chat-Horizon.NL?
www.chat-horizon.nl is een website voor Chat Horizon en wordt onderhouden door een chatter. Hierdoor kan nieuws en informatie sneller worden geplaatst omdat deze website vaker wordt geactualiseerd.

Kan ik adverteren op Chat-Horizon.NL?
Ondanks dat Chat-Horizon een privé project is van een chatter gaan alle verzoeken om te adverteren via één van de administrators (Administrator of Grace).

Doet Chat-Horizon.NL aan linkruil?
Ja, op korte termijn komt er een contactformulier waarmee u contact kunt opnemen met de webmaster. Deze beoordeelt dan of uw website in aanmerking komt voor een linkruil.

VariousChatMan Kiddo
ChatMan
ChatMan


Terug naar top

Compatible with all devices, no installation or registration required!

Copyright DarkForce 2021©